Özdemir Gürocak Anaokulu

Vizyon: Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan; Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan; Milli kültürle bezenmiş; Değişim ve gelişime açık olan; Başarıda sınır tanımayan; Kendine güvenen, eleştirel, sorgulayıcı; Sosyal ve düşünsel yönden kendini geliştirmiş bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk milli eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılâplarını özümseyen, Sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkarıp bunları geliştirmesini bilen, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Kendini her yönden yetiştirmesini bilen, Çağın getirmiş olduğu yeniliklere ayak uyduran, Demokratik, yenilikçi ve araştıran bireylerin yetişmesi için uygun bir okul ortamı oluşturmak ve bunun için her türlü olanakları sağlamak.

Başarılar: e-Twinning Proreleri

Saatler: Sabah Grubu: 08:30 - 12:30 Öğlen Grubu: 13:00 - 17:00
Servis Bilgisi: Anaokulumuzda Servis Hizmeti Bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ozdemirgurocakanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAPÜRÇEK MAH. 521 SK. ÖZDEMİR GÜROCAK İLKOKULU A BLOK NO 6 ALTINDAĞ / ANKARA

Öğretmen :-
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Karapürçek mahallesinde 3 derslikli, 6 öğretmen ve 140 öğrencisiyle hizmet vermektedir.

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık 10 Km.dir. Ulus Merkeze uzaklık 11 Km.dir. Kızılay Merkeze uzaklık 13 Km.dir.